dijous, 28 de novembre del 2013

Els dos primers mesos de Música de 1r

Durant el mes d'octubre, amb els mes petits hem après la importància del ritme en la música a través de jocs i exercicis. Hem sigut directors d'orquestra, i també els músics que han d'anar seguint les seves indicacions. Hem imitat ritmes fets pels altres companys i endevinat cançons tot taral·larejant o picant de mans. I fins i tot, hem creat un ritme conjunt, al qual afegirem les notes per crear-ne una melodia i, qui sap, potser fer-ne una cançó i tot!! 
Per la Castanyada, vam aprendre sencera la cançó d'en Marrameu torra castanyes! Però la versió moderna i rockera, que aquí us deixem per si voleu practicar! 
http://www.youtube.com/watch?v=aU522tdnFAM
Hem vist com les cançons segueixen un esquema, i és que tenen diferents estrofes i una tornada que va repetint-se! I ja hem començat a identificar forces instruments, veient si són protagonistes o si marquen el ritme de la cançó! Ens ho vam passar molt bé ballant i cantant!

Aquest més de novembre hem jugat al joc de les cadires, tot escoltant una cançó nova que estem aprenent i que ja us ensenyarem!Havíem d'estar ben  i anar fent voltes seguint el ritme de la música, perquè quan parava... ràpidament calia seure a una cadira per no quedar-se sense!

També hem treballat una mica d'expressió corporal jugant al cuc gegant, on agafats de les mans, cadascú havia de passar un moviment al del costat, i anar seguint com si féssim una onada gegant. Això sí, sempre seguint el ritme de la música, a vegades clàssica, a vegades rockera. Han sortit uns  moviments molt divertits!

Això és tot el que hem après i treballat aquest temps i sobretot... com ens hem divertit!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada