dijous, 20 de febrer del 2014

El febrer francès dels grans


Durant dues setmanes els de francès de 4t, 5è i 6è hem treballat les direccions amb dues activitats. En la primera, s'havien d'orientar i donar les indicacions correctes amb un mapa de París (–Gira a la dreta! –Segueix endavant! –Gira a l'esquerra...). En la segona, per grups, havien de buscar el tresor i els camins que hi portaven d'un full quadriculat pràcticament buit. Tot, amb l'ajut mutu de l'altre grup, que tenia el mapa complet, i d'un dau, que donava el nombre de vegades que es podia avançar a cada tirada (–Tres a la dreta i un avall! –Dos amunt i un a l'esquerra!)
La següent setmana hem enllaçat aquestes activitats amb una altra de treballar mínimament els oficis, per més endavant treballar les botigues i que l'orientació per la ciutat sigui més completa. Hem fet un joc de rol al pati, amb un assassí, un policia, un sastre, la Caputxeta vermella, l'àvia, un ratolí, un gat... Cadascú havia de trobar el qui indicava el seu paper preguntant-ho amb francès! (–Ets el sastre? –Sí/–No)
Aquesta darrera activitat no l'hem feta amb els de 6è, que hem jugat a l'Scattergories: llençant el dau de lletres i per parelles fent un concurs de buscar el màxim nombre de paraules que comencessin per aquella lletra.

I aquesta última setmana... còmics i mímica per 4t i 5è, i jocs diversos pels de 6è, ja ho anirem explicant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada