dissabte, 14 de juny del 2014

Les últimes setmanes musicals de 1r

Aquestes darreres setmanes hem estat treballant diverses danses populars com “El ball de Sant Ferriol” i “En Joan petit quan balla”. Així doncs hem treballat la coordinació i el ritme tot seguint la música. 
A més a més hem après una cançó africana “koko leo kó”, una de les moltes que es canten a alguns punts del continent Africà quan la gent va a buscar aigua a la font situada lluny del seu poblat.  També hem introduït un petit ball improvisat pels mateixos alumnes i l’hem acompanyat amb uns ritmes senzills.
Tanmateix hem après una cançó de les Macedònia, un grup de noies joves que canten en català. Concretament la cançó es diu “m’agrada”, i la podeu trobar al següent enllaç, per si la voleu repassar: 
https://www.youtube.com/watch?v=ZZRylkbRjWA

Aquest últim dia hem vist les figures musicals: la corxera, la negra, la blanca i la rodona, amb els seus corresponents silencis. Ho hem fet a través d’un twister musical i ens ho hem passat molt bé tot fent postures impossibles per intentar tenir les mans, els dits, el nas i els peus a cada figura que se’ns proposés! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada