divendres, 5 de desembre del 2014

Les activitats de francès dels grans


Durant aquestes últimes setmanes, amb els grans de francès hem aprofundit una mica més els mitjans de comunicació. I com ho hem fet? Doncs aquest cop a través dels programes d'entreteniment, com per exemple.... El Gran dictat! A la classe, vàrem formar diferents grups que, a través de les probes, havien d'anar sumant minipunts. Les proves anaven des d'endreçar correctament una frase en francès amb el subjecte, verb i complements, fins a saber lletrejar diferents paraules en francès. Amb aquesta activitat vam poder treballar els colors, els animals, els dies de la setmana, els hobbies i la construcció lògica d'una frase. 

Un cop finalitzada aquesta activitat, ens hem posat mans a la obra per desenvolupar el nostre projecte sobre els mitjans de comunicació. Cada grup ha de triar una temàtica, per exemple, un anunci, un programa de moda, una mini obra de teatre, una pel·lícula... 

Amb aquests projectes el que aconseguim és potenciar la creativitat dels alumnes i l'interès, per exemple, per aprendre el vocabulari en francès de la temàtica que han triat ells mateixos. Aquesta setmana estem fent els assajos generals i la setmana que ve, toca fer l'enregistrament! 

Tenim uns petits artistes a l'escola!

À bientôt!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada