dimecres, 4 de febrer del 2015

el joc del psicòleg a francès!

Què tal les vacances de Noël? Amb els de francès de 4t, 5è i 6è, vam aprofitar la temàtica de Nadal per treballar una mica el vocabulari d'aquesta festivitat mitjançant sopes de lletres i dibuixos a la pissarra.

- El joc del Psicòleg: Després de tanta festa, al tornar de vacances, com que la primera setmana sempre costa una micona, vam fer el joc del Psicòleg.Tots havíem d'estar en una rotllana menys el psicòleg que marxava de classe. Entre tots decidíem quina malaltia comuna teniem, per exemple, teniem la malaltia de ser la persona que teníem a la dreta. Un cop decidida la malaltia, fèiem passar al psicòleg que, mitjançant preguntes, havia d'endevinar de quina malaltia es tractava. La dificultat del joc és que els malalts només podien dir oui o non, i que, per tant, el psicòleg ha de fer molt bones preguntes per tal de ser més astut que els seus pacients que intentaran despistar-lo! 

Bisous a tous!

1 comentari:

  1. Acabi de llegir les avaluacions dels meus fills de tercer i cinquè i us vull agrair la gran feina que feu. Crec que les activitats estan molt ben buscades seguint el que l'ampa us ha demanat. Gran esforç a fer l'avaluació mostrant des dels objectius, activitas, grup classe i el nostre fill. Molt orgullosa del grup que està darrera de 5 passes donant el millor. Gràcies!

    ResponElimina