dimecres, 14 d’octubre del 2015

Què faran els de 6è?

Hello!!!

Primer post d'anglès de sisè i el dediquem a explicar breument el nostre projecte i a ensenyar què hem fet aquestes primeres setmanes. 

Amb els més grans del cole, estem treballant The inventions en anglès (els invents). A partir d'aquí triem varis invents que han revolucionat el món, com ara el telèfon o el cinema.

Hem començat el curs treballant el cinema. A través d'un power point vam poder conèixer la història dels germans Lumière, vam veure la primera pel·lícula del món mundial (Sortida de la Fàbrica) i vam fer dos sub-projectes. El primer va ser dissenyar uns cartoons, uns dibuixos animats, com antigament es feien, fotograma per fotograma. ( al final veureu un exemple d'Internet). El segon sub-projecte ha estat el de la creació d'un stop-motion. Per aquells que no ho sabeu, un stop motion és una pel·lícula animada a través de fotografies (fotogrames) on es pot veure el moviment entre tallat entre fotograma i fotograma, tal i com passava a les primers films dels germans Lumière. Tot això fent-ho en anglès i reforçant individualment la comprensió i la parla.  Ens ho vam passar súper bé fent aquesta activitat i aviat en tindreu els resultats. Ha estat tot un repte!

A continuació us deixem alguns videos d'exemple! See you!!! 

https://www.youtube.com/watch?v=zyke9aZjwQY
https://www.youtube.com/watch?v=nu8k9d9IYE0
https://www.youtube.com/watch?v=C3Ue1AXSzyw

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada