dimarts, 10 de novembre del 2015

La nau espacial i les normes de 5èA


Aquest mes d'octubre a 5è A hem continuat treballant l'espai i hem pogut crear la nostra pròpia nau espacial. Al principi vàrem dissenyar-la en un full assenyalant totes i cadascuna de les parts i relacionant-les, geomètricament, amb els objectes reciclats que necessitaríem. Un cop vem aconseguir tot el material ens vem posar mans a l'obra i la nau va començar a prendre forma. Les vàrem empastifar de paper de diari i cola blanca i així, abans de portar-les a casa, les vem poder pintar segons el disseny. 
Per altra banda, i com que les dinàmiques no eren fàcils de dur a terme, vàrem escriure les normes de l'hora d'extraescolars i les vem anomenar "Democratic Rules", normes democràtiques. Per tant, i com que les hem fet entre tots, respecten tant el punt de vista dels alumnes com del monitor. Per exemple, la més destacable, diu que, com a alumnes, no podem estar tota la classe en silenci, però que quan toca n'hem de fer per poder explicar les activitats. 
Anem avançant i anem fet feina basada sobretot en el dia a dia i en l'oralitat. Tot i això, alguna feina teòrica o més escrita és necessària per a poder portar un bon ritme i augmentar el nivell d'anglès a classe.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada