dilluns, 10 de març del 2014

Els preparatius de l'obra de Primer

Demà els nens i nenes de Primer representaran l'obra de teatre que porten quasi un mes preparant. En aquest post us fem un resum de com han treballat de manera transversal el contingut de l'obra. No només han posat en pràctica els coneixements adquirits a les sessions de teatre, sinó que l'obra és en anglès i també canten! Els infant i les professores estan molt emocionats i contents amb la feina feta. Esperem que demà en gaudiu el resultat!




Els protagonistes són uns animals molt divertits, per això hem treballat conjuntament amb els tallers d'anglès i música, repassant el vocabulari dels animals en anglès, buscant cançons divertides relacionades amb les històries i investigant la corporalitat dels animals protagonistes. A les fotografies podem veure el treball corporal realitzat a la sessió de teatre. 
Els infants també han estat treballant el text i la interpretació de la petita obra que estem preparant. Els assajos són molt productius i avancem força ja que també treballen les cançons a música i practiquen els diàlegs a classe d'anglès!

1 comentari: