diumenge, 30 de març del 2014

The scary skeleton!

El dia 6 de març els nostres grups de Segon es van transformar en petits esquelets per realitzar la representació del "Scary skeleton"! Amb l'ajuda dels familiars, ens vam canviar a l'aula: mitges negres, ossos, i mascares! Ho tenien tot preparat! Tant nens i nenes com professores sentien els nervis d'abans de pujar a l'escenari! Vam baixar al gimnàs, on els alumnes van ajudar a col·locar els bancs per a les famílies, i quan estava tot a punt vam començar. Primer van actuar Segon A, després Segon B, i al final vam fer una última representació "a capella" tots junts!

Aquesta activitat es va realitzar gràcies a la col·laboració de l'extraescolar de Teatre i d'Anglès. Amb la Marina a teatre, van treballar la posada en escena i la coreografia, així com la creació del vestuari. Amb la Marta (2B) i la Meritxell (2A), van treballar la comprensió de la lletra de la cançó a través de jocs de vocabulari, i el seu aprenentatge.

Felicitats als alumnes, i gràcies a tots per a la vostra col·laboració! Us deixem el vídeo de l'actuació perquè el pugueu gaudir tots junts!

1 comentari: